BEVERWIJK - Op de toekomstige bouwlocatie Ankie's Hoeve in Beverwijk worden de contouren van de gebouwen steeds meer zichtbaar. Afgelopen najaar plantte ontwikkelaar SBB Ontwikkelen en Bouwen narcissen en hyacinten om hiermee op ludieke én natuurlijke wijze de contouren van de gebouwen aan te duiden. Op deze locatie, waar vroeger de gelijknamige kinderboerderij was, werken gemeente Beverwijk en SBB aan plannen voor de bouw van woningen en voorzieningen in een groene omgeving. De ontwikkeling Ankie's Hoeve is onderdeel van de gebiedsontwikkeling Spoorzone Beverwijk.

Contouren zelf bewonderen?
Dat kan. De locatie is vrij toegankelijk. Op de locatie is op een kaart aangegeven waar de toekomstige gebouwen ongeveer gaan komen.

Meer weten over de Spoorzoneplannen?
Bezoek dan het informatiecentrum. Het informatiecentrum is gevestigd in het wikkelhuis, een duurzaam en tijdelijk gebouw van gerecycled karton. Bewoners en ondernemers zijn hier iedere donderdag tussen 12.00 en 17.00 van harte welkom voor informatie over de plannen voor de Spoorzone en Ankie's Hoeve. Projectleiders van de gemeente zijn aanwezig om met geïnteresseerden in gesprek te gaan. Informatie over activiteiten op Ankie's Hoeve is te vinden op www.spoorzonebeverwijk.nl.