BEVERWIJK - Op zondag 4 november wordt er een spetterende kindermiddag georganiseerd in het Sportfondsenbad Beverwijk. Van 13.00 – 16.00 uur worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd voor kinderen t/m 12 jaar. Voor de allerkleinsten is ook het instructiebad geopend.

Deelnemers kunnen op ieder gewenst moment binnen komen en zelf bepalen aan welke spelletjes ze mee willen doen. Zo is er een speciale attractie, de Aquaroller, hiermee kunnen kinderen over het water lopen. Ook is Diving Services Beverwijk aanwezig en mogen kinderen met een A diploma onder begeleiding duiken met perslucht of snorkelen uit proberen.Er ligt veel spelmateriaal in het water en je kunt Spijkerbroek hangen aan de hoge duikplank en nog veel meer.

Kinderen die (nog) niet in het bezit zijn van een zwemdiploma, kunnen onder begeleiding van een volwassene deelnemen aan de spelletjes. De kosten voor deze middag zijn € 4,00 (ook voor kinderen die in het bezit zijn van een geldige lespas van het Sportfondsenbad Beverwijk). Voorkom in de rij staan en koop het entreebewijs alvast in de voorverkoop bij de receptie van het zwembad.

We maken er een spetterend feest van!