BEVERWIJK - Alweer voor de 9e keer op rij viert Bibliotheek IJmond Noord samen met het Kennemer Theater, Kunst Exposities Kerkplein (KeK) en het Centrum voor de Kunsten een gezellig Kinderboekenweekfeest met o.a. de opening van een tentoonstelling, diverse workshops en activiteiten. Én The Readshop Beverwijk is aanwezig met verkoop van de leukste kinderboeken!

Het feest start om 14.00 uur met de opening van de tentoonstelling de illustraties van kinderboekenmaker Loes Risphagen en een workshop. Loes Riphagen valt op bij het publiek, de pers en verschillende jury’s door haar prachtige, vrolijke en eigenwijze tekeningen, gevoel voor humor en detail. In 2018 won ze met haar boek Bij de neus genomen The Golden Pinnwheel Award of Excellence in China en The Silver European Design Award.

Dit jaar staan voertuigen centraal onder het motto: Reis mee! Een feest waar kinderen, hun ouders en opa’s en oma’s zich kunnen vermaken. Workshops als muziek, dans, creatief en voorlezen, alles is aanwezig iedereen een reislustige middag te bezorgen.

Alle kinderen die komen, krijgen een strippenkaart met het programma erop, zodat ze precies weten voor welk onderdeel ze waar moeten zijn!

Alle ouders, opa’s, oma’s en kinderen vanaf 4 jaar zijn van harte uitgenodigd op zondagmiddag 14 oktober van 14.00 tot 16.00 uur in de foyer van het Kennemer Theater en de toegang is gratis!

Zondag 13 oktober van 14.00 uur tot 16.00 uur en de toegang is gratis. Zondag 13 oktober 14.00-16.00 uur. Foyer Kenner Theater.