BEVERWIJK - Alweer voor de 7e keer op rij viert Bibliotheek IJmond Noord samen met het Kennemer Theater, Kunt Exposities Kerkplein (KeK) en het Centrum voor de Kunsten een gezellig Kinderboekenweekfeest met o.a. de opening van een tentoonstelling, diverse workshops en activiteiten. Én The Readshop Beverwijk is aanwezig met verkoop van de leukste kinderboeken.

Het feest start om 14.00 uur met de opening van de tentoonstelling van kinderboekenmaker Henriette Boerendans. Henriette exposeert de originele houtsneden uit haar prentenboeken. Haar telboek ‘Nul is een raar getal’ won een vlag en wimpel en ‘Aap Beer Zebra’ werd in 2017 genomineerd voor de Jan Wolkers Prijs en de Woutertje Pieterse Prijs.

Dit jaar is het thema: Kom erbij! Een feest waar kinderen, hun ouders en opa’s en oma’s zich kunnen vermaken. Workshops als muziek, dans, creatief en voorlezen, alles is aanwezig iedereen een knalfeest te bezorgen.

Alle kinderen die komen, krijgen een strippenkaart met het programma erop, zodat ze precies weten voor welk onderdeel ze waar moeten zijn!

Alle ouders, opa’s, oma’s en kinderen vanaf 4 jaar zijn van harte uitgenodigd op zondagmiddag 14 oktober van 14.00 tot 16.00 uur in de foyer van het Kennemer Theater en de toegang is gratis!