BEVERWIJK - Alweer voor de 13e keer op rij viert Bibliotheek IJmond Noord samen met het Kennemer Theater, Kunst Exposities Kerkplein (KeK) en het Centrum voor de Kunsten een gezellig Kinderboekenweekfeest met diverse workshops en activiteiten.


Dit jaar is het thema van de Kinderboekenweek: 'Bij mij thuis'. Thuis betekent voor iedereen iets anders en thuis bestaat in veel verschillende vormen. We kunnen zo veel van elkaar leren! Een feest waar kinderen, hun ouders en opa's en oma's zich kunnen vermaken. Workshops onder leiding van verschillende illustrators, bakken & proeven, een speurtocht en nog veel meer. Alles is aanwezig om iedereen een supergezellige middag te bezorgen.

Alle kinderen die komen, krijgen een strippenkaart met het programma erop, zodat ze precies weten voor welk onderdeel ze waar moeten zijn!

Alle ouders, opa's, oma's en kinderen vanaf 4 jaar zijn van harte uitgenodigd op zondagmiddag 15 oktober van 14.00 tot 16.00 uur in de foyer van het Kennemer Theater en de toegang is gratis!