BEVERWIJK - Iedereen kijkt uit naar het voorjaar dus organiseert het Sportfondsenbad Beverwijk op zondag 15 maart een speciale Kinder Fun Dag “Lente” in het zwembad. Van 09.00 – 13.00 uur zijn er allerlei leuke activiteiten voor kinderen t/m 14 jaar.

Durf jij in de speciale attractie, de Aquaroller waarmee je “over het water kan lopen”? Of laten zien dat je sterk bent in je armspieren bij het “bloem” hangen aan de hoge duikplank, “bollen” gooien en nog veel meer leuke spelletjes. Diving Services Beverwijk is aanwezig, kinderen met een A diploma mogen onder begeleiding duiken met perslucht of snorkelen uit proberen. Ook de Krokodil Run Stormbaan wordt opgeblazen en de glijbaan is open.

Voor ouders met baby en peuters is het warme instructiebad geopend. Hier ligt spelmateriaal in voor deze allerkleinste zwemmertjes.. Heb je nog geen zwemdiploma, dan kunnen deze kinderen onder begeleiding van een volwassene deelnemen aan de spelletjes. De kosten voor deze middag zijn maar € 4,35 per persoon (ook voor kinderen die in het bezit zijn van een geldige lespas van het Sportfondsenbad Beverwijk). Voorkom in de rij staan en koop het entreebewijs alvast in de voorverkoop bij de receptie van het zwembad.

Ze maken er samen een spetterend Lente feest van, het team sportfondsenbad Beverwijk heeft er zin in jij komt toch ook samen met je vriendje of vriendinnetje?