BEVERWIJK - Kom jij 15 december ook naar de kerstachtige middag bij de Smeackkamer in Beverwijk? Je kunt bij Natuur- en Milieueducatie Beverwijk een prachtig kerststuk maken. Kinderen zijn welk om 14.00 uur of om 15.00 uur.

Kerststuk

Deze middag voel jij de heerlijke kerstsfeer. Je maakt een prachtig kerststuk met allerlei natuurlijke materialen. Natuurlijk staat er ook limonade of warme chocomel voor je klaar!

Kom jij ook?

Meedoen en aanmelden

Deze activiteit is geschikt voor kinderen van 5 tot 12 jaar. Er zijn 2 rondes om 14:00 uur en 15:00 uur. Aanmelden kan via www.nmebeverwijkheemskerk.nl/kerststuk . Per ronde zijn er 23 plaatsen beschikbaar. Wij verzoeken u alleen kinderen aan te melden. Deelname is gratis! Van volwassenen vragen wij, gezien de aangescherpte maatregelen, om een QR-code te tonen. Wij danken u voor uw begrip en de medewerking.

Veiligheid
Tevens het verzoek om aanwijzingen van het personeel ter plaatse op te volgen om ieders veiligheid te waarborgen.

NME Beverwijk
NME Beverwijk organiseert activiteiten op het gebied van Natuur- en Milieueducatie in Beverwijk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijkt u op www.nmeijmond.nl, voor meer informatie neemt u contact op via nme@odijmond.nl. Volg kinderboerderij de Baak op Facebook en blijf op de hoogte van de komende NME activiteiten!