BEVERWIJK - Het Kennemer Theater in Beverwijk zoekt theaterverkenners. De theaterverkenners gaan langs bij voorstellingen die eerst in een ander theater en daarna pas in Beverwijk worden gespeeld. Met deze theaterverkenners wil het Kennemer Theater de voorstellingen promoten vanuit de bezoekers en niet vanuit de alom lovende teksten in de brochure vanuit het theater en de artiesten. Wat vinden mensen zoals jij en ik nou écht van de voorstelling.

Een theaterverkenner gaat regelmatig gratis voorstellingen in naastgelegen theaters bezoeken en geeft in ruil daarvoor een reactie op de voorstelling. Zijn of haar mening over de voorstelling in de vorm van een geschreven reactie/recensie en eventueel blog of vlog, tekening, gedicht of naar eigen wens geïnspireerd op de voorstelling.

Geïnteresseerden, zowel mannen als vrouwen en niet leeftijdsgebonden, kunnen zich aanmelden via brigitte@kennemertheater.nl en worden uitgenodigd om in september een reactie te geven op een voorstelling in het Kennemer Theater. Uit de reacties op deze proefvoorstelling worden enkele theaterverkenners gekozen.