BEVERWIJK - Op 12 juli wordt de prachtige buitenplaats Akerendam in Beverwijk door Karavaan opnieuw omgetoverd tot een theatraal ouderenfestival. Voor de tweede editie van 'Volbloeiers' is het thema dit jaar Frankrijk. Vandaag gaat de kaartverkoop van start.

Er is een veelzijdig programma met muziek van o.a. Hans Dagelet en Esther Apituley, diverse theater- en dansvoorstelilngen, workshops en verbeelding. Karavaan neemt je mee op een (muziek)theatrale route over het terrein. Schuif aan bij de gedachtentafel in de boomgaard en krijg een kijkje in het hoofd van de andere gasten, neem een persoonlijk gedicht mee naar huis van onze sneldichter of zet jouw eigen talenten in bij een van de workshops. In de tuin ontvouwt zich een dag vol beleving.

Er is keuze uit een middag- of avondprogramma.

EEN ODE AAN EDITH PIAF

Laat je meevoeren naar Parijs met een muzikale ode aan Edith Piaf of doe mee met een ouderwets potje jeu de boules. Geniet in de tuin van een muziektheatervoorstelling of strijk neer op het terras voor wat lekkers en zing mee met liedjes van vroeger. Het belooft een gezellige en inspirerende dag te worden in Franse sferen! Zit je liever op één plek? Er is ook een mooi programma bij de Oranjerie.

'Volbloeiers' is een programma van Karavaan, buitengewoon theater op locatie, en wordt mogelijk gemaakt door Fonds Sluyterman van Loo en de gemeenten Beverwijk en Heemskerk.

Entree tot het festivalterrein is €17,50. Eenmaal binnen zijn alle voorstellingen gratis.

Meer informatie en tickets zijn te verkrijgen via www.volbloeiers.nl