BEVERWIJK - Na ruim negen maanden tanden knarsend en steeds opnieuw nieuwe plannen te hebben gemaakt trekt Jumping world er eindelijk weer op uit: vanaf vrijdag 18 september tot en met zondag 4 oktober zijn de maar liefst 15 springkussens van Freiwald Entertainment te vinden in Beverwijk op het Willem Alexanderplantsoen… Uiteraard geheel coronaproof!

Afgestoft, schoon gemaakt en ingepakt. De 15 springkussens en het gehele team van Freiwald Entertainment is er na een “pauze” van ruim negen maanden meer dan klaar voor, we mogen weer on tour!

Jumping world, kinderspringparadijs is een productie van Freiwald Entertainment. Het betreft een bonte verzameling van maar liefst 15 verschillende springkussens heerlijk in de open lucht. Een rodeostier, Spongebob, Disney’s Cars, een circuskussen, een krokodil die af en toe een hapje neemt en nog vele andere springkussens. Jumping world is het enige reizende springkussenfestival in Nederland en in combinatie met de “circusbar” waar o.a. verse popcorn, suikerspinnen, drankjes en vele andere lekkernijen te verkrijgen zijn zeker uniek te noemen.

Bij Jumping world, kinderspringparadijs staat hygiëne en veiligheid hoog in het vaandel. Wij nemen daarom de regels, maatregelen en adviezen van het RIVM erg serieus. Oppervlakten worden regelmatig gedesinfecteerd. Wij vragen ook onze bezoekers met klein de adviezen van het RIVM op te volgen, de handen alvorens het betreden van Jumping world te desinfecteren en bij verkoudheidsklachten of andere symptomen thuis te blijven.

Jumping world, kinderspringparadijs is een productie van Freiwald Entertainment en vanaf 18 sept. tot en met 4 oktober te vinden op het Willem Alexanderplantsoen in Beverwijk. Kijk voor meer info op onze website www.circusfreiwald.nl of houd onze Facebookpagina (Circus Freiwald) of Instagram account (Freiwald Entertainment) in de gaten voor de laatste updates.


Een sfeerimpressie van Jumping world in 2019 vind u op ons YouTube account