BEVERWIJK - Freiwalds Jumping-World is na zes maanden winterpauze weer op reis en komt van vrijdag 5 augustus tot en met zondag 21 augustus naar Beverwijk. Dit reizende kinderspringparadijs met wel 11 springkussens en 2 waterglijbaan en een grote opblaasbare swimming pool van 10 bij 10 meter strijkt neer op het terrein Wilhelm-Alexanderplantsoen. De reguliere openingstijden zijn woensdag t/m vrijdag van 14 tot 19 uur en in het weekend van 13 tot 19 uur. Bij regen, storm of hitte gelden variabele openingstijden, houdt Facebook in de gaten.

Freiwalds Jumping-World is een productie van Freiwald Entertainment, een circusfamilie die nieuwe wegen is ingeslagen. Qua springkussens is er voor elk wat wils. De elf springkussens zijn namelijk stuk voor stuk verschillend. Een stormbaan van 21 meter, het klassieke springkussen en nog vele andere verrassende en te gekke springkussens. Freiwalds Jumping-World is het enige reizende springkussenfestijn in Nederland. Dus uniek in Nederland. Jong en oud kan gezond genieten in de buitenlucht en in combinatie met de "circusbar" waar o.a. verse popcorn, suikerspinnen, drankjes , churros en vele andere lekkernijen te verkrijgen zijn is het een uniek dagje uit.

Hoewel de meeste Corona-regels opgeheven zijn, vragen wij uiteraard nog steeds om bij verkoudheidsklachten of andere coronasymptomen thuis te blijven. Hygiëne en veiligheid staat hoog in het vaandel. Springkussens en andere oppervlakken worden nog steeds regelmatig gereinigd en gedesinfecteerd.

Meer informatie over Freiwalds Jumping-World, hét kinderspringparadijs is te vinden op www.jumping-world.nl. Voor de laatste updates raden wij geïnteresseerden aan om onze social mediapagina's (Facebook en Instagram) in de gaten te houden.