KENNEMER - Leoni Jansen (zangeres, regisseur) en Jolanda Holwerda (schrijfster, oprichter van Lof magazine) schreven samen het boek Niet Miepen! een aanstekelijke gids voor vrouwelijk leiderschap vol feiten, tips en verhalen uit de praktijk. Nu gaan de twee topcoaches samen het theater in met het interactieve theatercollege Niet Miepen!

De twee powervrouwen zetten in Niet Miepen! de feiten op een rij. Op humoristische wijze en gewapend met een flinke portie zelfspot ("zouden het toch weer die hormonen zijn?") gaan ze met het publiek aan de slag in een interactief theatercollege. Met hilarische voorbeelden, eigen levenservaring en een inspirerende gastspreker, roepen ze op tot meer lef en vrouwelijke wijsheid. Je zult zien én ervaren dat er een wereld te winnen is.

Hoog tijd voor vrouwen om hun verdiende plek op het wereldtoneel in te nemen. Op geheel eigen wijze. En met sisterhood! Want; als je elkaar lift, heb je geen botox nodig.

Kaarten vanaf € 17,00 voor donderdag 28 oktober om 20.30 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.