BEVERWIJK - In het verleden heeft Kennemer Theater al eens eerder het project ‘Samen naar Theater’ op de kaart willen zetten, maar na een seizoen was er te weinig animo om dit initiatief een vervolg te geven. Nu is het binnenkort de landelijke Week tegen de Eenzaamheid met het thema ‘Kom erbij!’, waar ontmoeting en verbinding centraal staan, waarbij het theater het initiatief ‘Samen naar Theater’ speciaal voor dit evenement uit de kast heeft getrokken.

In de week van 28 september tot en met 4 oktober is er speciaal een gastvrouw aanwezig, die de mensen, die zich hiervoor opgeven, een uur voor aanvang van de voorstelling te ontvangen met een kopje koffie of thee en is er de mogelijkheid plaats te nemen aan een tafel bij andere gasten. Na afloop kunnen deze speciale gasten dan met elkaar en/of met de gastvrouw ervaringen delen onder het genot van een hapje en een drankje. Allemaal bij de ticketprijs inbegrepen.

‘Samen naar Theater’ geldt alleen bij de voorstellingen van Lotte Velvet op vrijdag 29 september en André Manuel op woensdag 4 oktober. Beide voorstellingen beginnen om 20.30 uur in de kleine zaal. Vanaf 19.30 uur zijn de gasten voor ‘Samen naar Theater’ van harte welkom!

Kaarten zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl met de prijssoort ‘Samen naar Theater’ of via de theaterkassa (0251) 221453.