BEVERWIJK – Op diverse plekken in Beverwijk is een mysterieuze stempel verschenen. In grote gele letters staat er ‘GEEN PEPERNOTEN’. Ook Beverwijk is voorzichtig en weet dat door Corona het erg lastig zal worden voor de kinderen om Sinterklaas van dichtbij te kunnen begroeten, maar dat de kinderen van Beverwijk dit jaar geen pepernoten krijgen, is voor Beverwijk onacceptabel.

Het Sinterklaascomité Beverwijk heeft de opdracht om de beste journalisten, detectives en agenten te vinden om dit mysterie op te lossen. Overal in Beverwijk beginnen de stempels te verschijnen met ‘GEEN PEPERNOTEN’. Het ziet ernaar uit dat alleen Beverwijk is getroffen en het comité moet met een oplossing komen.

Tijden de ingelaste persconferentie op maandag 23 november heeft het Sinterklaas Comité Beverwijk iedereen opgeroepen om zich aan te melden voor de interactieve livestream voor jong en oud op zondag 29 november om 14.30 uur. Meld je aan op sinterklaasbeverwijk.nl, zodat er op de afgesproken dag en tijd een Surprise-tas voor je klaar staat en we je in de dagen voor de livestream op de hoogte kunnen houden. In de Surprise-tas zit ook de poster ‘WEL PEPERNOTEN’. Hang deze poster voor je raam en help ons het mysterie op te lossen. Tijdens de livestream komt de inhoud van de Surprise-tas zeker van pas…