KENNERMER - Aan het rijtje Einaudi, Yann Tiersen, Ólafur Arnalds en Joep Beving kun je gerust GUIDO toevoegen. Hij is componist en pianist met een onmiskenbaar eigen stijl. Met zijn filmische, neo-klassieke muziek creëert hij momenten van innerlijke rust in de drukte van het dagelijks leven.

Componist-pianist Guido Heeneman werkt al jarenlang succesvol achter de schermen aan muziek voor bekende tv-series. Denk aan ‘Krabbe Zoekt Picasso’, ‘Op1’, ‘De Neven van Eus’, ‘Jinek’ (KRO) en heel veel andere programma’s, documentaires & films, voor de serie ‘Krabbe Zoekt Picasso’ won hij in 2018 een Buma Award.

Onder de noemer GUIDO creëert hij sinds een aantal jaar zijn eigen composities, die hij omschrijft als ‘filmisch, meditatief en betoverend’. Hij bracht eerder al zulke ingetogen, melancholische werken uit, maar ‘Portraits of Tomorrow’ is zijn eerste volwaardige project waarmee hij de volledige vrijheid opzoekt als muzikant en componist. Bijzonder is ook de videoclip bij ‘Portraits of Tomorrow (For Zef)’, met een hoofdrol voor actrice Bo Maerten.

Tijdens ‘Portraits of Tomorrow’ maakt het publiek een reis langs verschillende emoties en momenten uit het leven. De combinatie van prachtige beelden en dromerige muziek zorgt ervoor dat je voor even uit je drukke bestaan wordt gehaald.

Kaarten vanaf € 19,50 voor donderdag 1 oktober om 19.30 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.