BEVERWIJK - GroenLinks en Beverwijk gaan op vrijdagmiddag 25 februari tussen 14.00 en 16.00 uur op zoek naar wat de inwoners nu willen en wensen met het zwembad. De inzet is een gezamenlijk zwembad voor beide gemeenten. Echter wat willen de inwoners van Heemskerk en Beverwijk nu zelf?


Er wordt al jaren gesproken over een gezamenlijk zwembad voor Heemskerk en Beverwijk. Het Sportfondsenbad is echt aan vervanging toe. En de Waterakkers is ook toe aan een grondige renovatie. Kortom de gelegenheid om spijkers met koppen te slaan zou je denken. Nee zo eenvoudig is dat niet. De plannen liggen er, maar er hangt een fors prijskaartje aan zo mooi zwemparadijs.

GroenLinks Heemskerk en Beverwijk opteren echt voor de sport. En dus ook voor een goede zwemvoorziening. Bij het zwemmen gaat het niet alleen om recreatie, maar ook om faciliteiten voor watersportclubs. Kortom daarom zijn wij erg benieuwd wat de inwoners van Heemskerk en Beverwijk voor wensen en ideeën hebben voor een nieuw gezamenlijk zwembad. We zullen eerst te vinden bij de Waterakkers. En daarna bij het Sportfondsenbad.