HEEMSKERK - Zondag 16 september a.s. organiseert de afdeling Vrije Tijd en Vrijwilligers van de Hartekamp Groep, samen met enthousiaste vrijwilligers, een leuke Old Timersrit voor hun cliënten in Heemskerk. Dit is een jaarlijks terugkerend evenement, wat tot stand komt met medewerking van vele old- en youngtimer eigenaren.

Voor dit evenement is altijd heel veel animo van cliënten, mede daarom zijn wij nog steeds op zoek naar eigenaren van oldtimers, maar ook van leuke young timers, om deel te nemen aan de tocht zodat wij geen cliënten teleur hoeven te stellen.

Het verloop van deze dag ziet er als volgt uit. Tussen 11.30 en 12.30 uur verzamelen wij bij de Hartekamp Groep Heemskerk, woonwijk Harteheem, Cirkel 1 te Heemskerk. De ontvangst is met koffie en lunchpakket. Om 13.30 uur is de start. De rit wordt begeleid door het Motor Begeleiding Team, EHBO IJmond en de politie. Ongeveer 2 uur rijden we een prachtige route door de wijde omgeving van Heemskerk en omstreken en als wij door de dorpen rijden laten wij ons goed horen wat altijd enthousiaste zwaaiende mensen langs de route oplevert. Kortom het is een gezellig evenement voor zowel de cliënten als de deelnemers is de ervaring van voorgaande ritten.

Wij hopen dan ook dat u als old- c.q. youngtimer bezitter na het lezen van dit stukje zich aanmeldt voor deze rit en wij u op 16 September mogen verwelkomen. Voor aanmelden en / of informatie kunt u bellen/ mailen met Aart & Petra Westerink 06- 51085602 / westerink1955@ziggo.nl .