BEVERWIJK - Op zaterdag 10 september speelt de Haarlems tributeband ABBA DANCE 100 % live de klassiekers van ABBA. Heerlijk terug in de tijd met zes doorgewinterde muzikanten Zij zorgen er voor dat het "ABBAgevoel" weer opleeft en het publiek zal gegarandeerd mee kunnen zingen met de legendarische hits die allemaal voor bij zullen komen.

Wie kent ze niet; Dancing Queen, Mamma Mia, Waterloo enzovoorts. Je kunt er nog bij zijn, want er zijn nog kaarten. Deze zijn online verkrijgbaar (€15,00) via de website van het Muziekfort. Bij mooi weer op ons buitenpodium, bij slechtere weersverwachtingen wijken we uit naar de prachtige oldskool Genieloods van het Muziekfort. Zondag 11 september is het fort ook, zoals elk jaar, open op de Open Monumentendag.

Het hek van het fort gaat open om 13.00 en sluit weer om 16.00. Er worden gratis rondleidingen gegeven om 13.00 en 15.00. Na de twee spetterende 60 jaar jubileumshows vorig jaar op ons buitenpodium komen de Bintangs wederom terug op het fort voor een concert. Zaterdag 22 oktober spelen zij, dit keer, in de loods een geweldige show met als support act de IJmondse rockband Ride the Fader.

Meer informatie over dit alles is te vinden op de website en de sociale mediakanalen van het Muziekfort http://www.muziekfort.nl/