BEVERWIJK - Na ruim 12 maanden tandenknarsend en herhaaldelijk nieuwe plannen te hebben gemaakt trekt Freiwalds Jumping-World er eindelijk weer op uit: vanaf vrijdag 9 september t/m zondag 3 oktober zijn de maar liefst 11 springkussens te vinden in Beverwijk in het Willem-Alexanderplantsoen. Uiteraard geheel volgens de laatste richtlijnen en regels van het RIVM.

Afgestoft, schoongemaakt en ingepakt. De 11 springkussens en het hele team van Freiwalds Jumping-World is er na een "pauze" van ruim 12 maanden meer dan klaar voor, we mogen weer on tour! Nu de Beverwijkse kermis niet doorgaat, is Jumping-World een goed alternatief voor de jonge Beverwijkse jeugd.

Freiwalds Jumping-World, hét kinderspringparadijs is een productie van Freiwald Entertainment. Het betreft een bonte verzameling van maar liefst 11 verschillende springkussens heerlijk in de open lucht. Jumping-World is het enige reizende springkussenfestijn in Nederland. De combinatie met de "circusbar" waar o.a. verse popcorn, suikerspinnen, drankjes en vele andere lekkernijen te verkrijgen zijn, is uniek te noemen.

Bij Freiwalds Jumping-World, hét kinderspringparadijs staan hygiëne en veiligheid hoog in het vaandel. Wij nemen daarom de regels, maatregelen en adviezen van het RIVM erg serieus. Oppervlakten worden regelmatig gedesinfecteerd. Wij vragen ook onze bezoekers met klem de adviezen van het RIVM op te volgen, de handen alvorens het betreden van Jumping-World te desinfecteren en bij verkoudheidsklachten of andere symptomen thuis te blijven.

Freiwalds Jumping-World, hét kinderspringparadijs is vanaf 9 september t/m 3 oktober te vinden in het Willem-Alexanderplantsoen te Beverwijk. Kijk voor meer info op www.jumping-world.nl en/of houdt onze Facebookpagina (Freiwalds Jumping-World NL) of Instagram account (Freiwald Entertainment) in de gaten voor de laatste updates.