BEVERWIJK - Fotografiecentrum ISOO organiseert op dinsdag 1 september een fotowandeling met als thema ‘macrofotografie’. De fotowandeling wordt begeleid door Evert-Jan Woudsma. De locatie is dit keer park Scheybeeck in Beverwijk.


Niets is zo fascinerend als de wereld van het kleine. Eenmaal verdiept in de wereld van de insecten en flora sta je verbaasd over de enorme variatie en kleuren. Deze avond hebben we niet alleen aandacht voor hoe zet je iets goed op de foto maar ook wat zet je precies op de foto. Evert-Jan weet het allemaal want hij is behalve fotograaf ook boswachter! We verzamelen om 18.30 bij ISOO op het Stationsplein in Beverwijk voor een korte kennismaking, natuurlijk onder het genot van een kop koffie. De fotowandeling vindt vanaf 19.00 uur plaats in park Scheybeeck en duurt tot 21.00 uur.


ISOO organiseert vanaf augustus 2020 tot aan de zomervakantie van 2021 minimaal 5 fotowandelingen. Natuurlijk zijn de fotowandelingen er om iets te leren, maar ook gezelligheid staat hoog in het vaandel. Daarom wil ISOO de fotowandelingen nog iets extra’s meegeven; zo wordt de mogelijkheid geboden om uw allermooiste foto die u tijdens de fotowandeling heeft gemaakt te laten zien bij fotografiecentrum ISOO tijdens een dag-expositie waar alle deelnemers van de fotowandelingen hun mooiste foto tonen. Onder het genot van een hapje en een frisdrankje kunnen we deze foto’s met elkaar bewonderen en na afloop krijgt u uw foto (A4 formaat ) meteen mee naar huis.


De kosten voor deze fotowandeling (inclusief dag-expositie en afdruk foto) zijn € 25 p.p. Reserveren kan via workshops@isoo.nu. Er is plaats voor maximaal 15 deelnemers; dus wees er snel bij!

De andere fotowandelingen zijn op 10 oktober, 1 november, 10 januari.
Zie voor meer informatie de ‘Agenda’ op www.isoo.nu.