BEVERWIJK - Zaterdag 10 december 2022 gaat een gecombineerde expositie van het Young Art Festival en imPRESSions van start bij het fotografiecentrum ISOO aan het Stationsplein 46B in Beverwijk.


Young Art Festival

De nare coronatijd zijn we gelukkig al bijna vergeten en hebben we achter ons gelaten. 2022 was echt de ommezwaai naar een jaar dat er weer veel kon en ook gelukkig veel werd georganiseerd. Voor het Young Art Festival een belangrijk jaar, voor het eerst werd het festival op een nieuwe plek in de Wijkerpolder gehouden. Met een veelbelovend resultaat. We besteden met deze expositie veel aandacht aan dit, inmiddels landelijk, bekende grote evenement.

imPRESSions

Daarnaast aandacht voor het werk van onze fotografenwerkgroep imPRESSions die het afgelopen jaar weer diverse evenementen op het gebied van Kunst, Cultuur, Sport en Welzijn in de regio hebben vastgelegd. Het zijn prachtige foto’s geworden waar we hopelijk veel deelnemers en cultuurliefhebbers groot plezier mee doen:


⦁Het vrolijke festival van de kleine kunsten Beverwijk

⦁Zomerfestival/Zomerpodium Heemskerk

⦁Dag van de Sport Beverwijk

⦁200 jaar brandweer Heemskerk

⦁Cultuursafari gemeente Beverwijk

⦁Beleef de Broedmachine Beverwijk

⦁Gitaarfestival IJmond Beverwijk

De expositie ‘Young Art / imPRESSions’ is te zien in het fotografiecentrum ISOO aan het Stationsplein 46B in Beverwijk op de datums:


⦁Zaterdag 10 en 17 december (daarna twee weken niet vanwege de kerstvakantie).

⦁Zaterdag 7, 14, 21, 28 januari

⦁Steeds van 13.00 -16.00 uur.