WIJK AAN ZEE - Tegelijk met de snel naderende zomer komt er een nieuwe expositie in de Kop van WaZ dat geheel in het teken staat van zonnige en bonte kleuren: "Tussen Kunst en Kleur". Drie kleurrijke kunstenaressen uit Beverwijk en Heemskerk geven met hun collectie vorm aan deze expositie. Niet alleen kleur maar ook dieren krijgen een prominente plek.

Eksters van Barbera Berghuis die zich thuisvoelen in een psychedelisch aandoende omgeving, alsook houtskooltekeningen van hondjes die zij terloops tegenkomt. Ongeposeerd, gewoon zoals hondjes zijn en doen. Tineke van Hout heeft zich daarentegen laten inspireren door de dieren die in de duinen ronddwalen en zet ze tot in perfecte puntjes neer op het canvas. Waar haar twee mede-exposanten zich op levende wezens hebben gestort, zoekt Angela Delsasso het binnenste van de mens op met haar neuro-art: wat speelt zich achter de gordijnen van de hersens af?

De officiële en vooral feestelijke opening is op zaterdag 6 mei op 17.00 uur in de Kop van WaZ, Voorstraat 12 te Wijk aan Zee. De expositie is te bezichtigen vanaf 4 mei tot en met 3 juli op donderdag t/m maandag om 13.00-17.00 uur.