BEVERWIJK - In 2021 voor het eerst meegedaan aan NL Doet en wat was het leuk! En wat heeft iedereen kunnen genieten van het mooie groene fort. Zoals gezegd is er altijd wat te doen op een fort dus kunnen we ook dit seizoen wel weer een paar helpende handjes gebruiken.

We starten ook op deze dag met het begin maken van de nieuw aan te leggen natuurspeeltuin wat mede mogelijk gemaakt wordt door de donatie uit het Herstelfonds van de Gemeente Beverwijk.

Wethouder Brigitte van den Berg komt dan ook een kijkje nemen en haar handen uit de mouwen steken.

Ook voor liefhebbers van schilderen, timmeren, bouwen en schoonmaken hebben we wel een klusje binnen in het fort. We zullen de nog beschikbare ruimtes leeg gaan ruimen zodat we ze kunnen gaan inrichten om scholen, groepen voor dagbesteding en andere bezoekers optimaal te kunnen ontvangen.

Dus: Vind je het ook fijn om een dagje je handen uit de mouwen te steken?

Jong en oud is van harte welkom op het mooie Fort aan den Sint Aagtendijk in Beverwijk! Aanmelden kan via de link van NL Doet: https://www.nldoet.nl/activiteit/altijd-wat-te-doen-op-het-muziekfort of via een email naar muziekfort@outlook.com Tijd: 11.00-16.00. Wij zorgen voor een eenvoudige lunch.

Leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en samen te werken aan een nog mooier en leuker Muziekfort!

ZATERDAG 12 MAART 2022 11.00-16.00.