BEVERWIJK - Woensdagmiddag 29 mei zijn kinderen en ouders welkom op Kinderboerderij de Baak. NME Beverwijk biedt een gezinsvoorstelling aan van theater Poppekus. Het belooft een leuke en leerzame voorstelling te worden! Kom jij ook?

De voorstelling
De wilde bij is klein, maar toch een hoofdrolspeler in onze natuur. De wilde bij heeft het moeilijk en in deze theatervoorstelling gaan opa en Bibi proberen de bij te helpen. Zo leer jij wat jij kunt doen voor de bij en onze natuur.

Knutselen
Ook kun je deze middag in de stal een bijenknutsel en een echte zaadjesbom maken om de bijen te helpen.

NME Beverwijk
Het belooft weer een grappige en leerzame middag te worden. NME Beverwijk biedt twee voorstellingen aan. Kom op tijd, zodat u een plekje heeft.
Voorstelling 1: 14.00 uur-14.45 uur
Voorstelling 2: 15.00 uur-15.45 uur

Reserveren

Per voorstelling zijn er 40 plaatsen beschikbaar. Van tevoren reserveren is noodzakelijk en kan via www.nmebeverwijkheemskerk.nl.

NME Beverwijk organiseert activiteiten op het gebied van natuur-, milieu en duurzaamheid in Beverwijk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijk op www.nmebeverwijkheemskerk.nl of neem contact op via nme@odijmond.nl. Volg ons ook op Facebook en blijf op de hoogte van de komende NME activiteiten!