BEVERWIJK - Heb jij ooit een dino gezien op Kinderboerderij De Baak? Binnenkort kan het! In de koeienstal kun je ze voeren. Leer alles over dino's op woensdag 25 januari tussen 14.00 en 16.00. Wanneer leefden ze? Welke soorten waren er? Waarom zijn ze uitgestorven? Kom naar de dinomiddag met tentoonstelling op Kinderboerderij De Baak.


Dinotentoonstelling en knutselspullen voor thuis

Op woensdagmiddag 25 januari om 14.00 uur wordt de tentoonstelling over dinosaurussen officieel geopend. Daarna kun je de tentoonstelling bezoeken. De T-Rex, vliegende dino's, Het Krijt en andere tijdperken. Hierover vind je informatie in de tentoonstelling. Ook is er een leuke speurtocht. Interessant voor kinderen maar ook voor volwassenen! Jij, als kind, krijgt knutselspullen mee! Zo kun je thuis je eigen dino bouwen. Daarvoor is deze keer op de kinderboerderij geen ruimte. Maar let op want op = op. Alleen kinderen die zelf komen, krijgen een pakket. Er zijn 40 pakketten beschikbaar! Deze middag is gratis en iedereen is welkom!

Gratis tentoonstelling tot en met 20 februari

De tentoonstelling is zo interessant dat deze tot 20 februari blijft staan. De tentoonstelling is elke dag geopend van 10.00 tot 16.30 uur. Kom en vertel het door! Wie weet wil jouw juf of meester er wel met je hele klas naar toe.