BEVERWIJK - Het trok onmiddellijk veel aandacht, de test setting voor de eerste ‘Drive in Take Away’ met diverse theater personages van Nederland. Afgelopen vrijdag stopte spontaan voorbij rijdende vaders en moeders met hun kroost bij Gasterij Vuurland en Vuurlinie Events in Beverwijk om snel even te kijken en wat foto’s te maken. Het gebeurt natuurlijk niet elke dag dat je zomaar Marshall en Chase van de razend populaire PAW Patrol serie van Nickelodeon in het echt kan bewonderen.

Tijdens de voorbereidingen werden de puntjes op de i gezet voor dit nieuwe initiatief van Vuurlinie Events in samenwerking met Gasterij Vuurland. Met de versoepeling van de coronamaatregelen kan na lang wachten de horeca en dus ook Gasterij Vuurland, weer open vanaf 1 juni. Zoals bekend aangepaste en beperkte vorm en dat geeft hoofdbrekens. Bas de Jong, betrokken bij beide onderneming, is op de achtergrond nog druk in de weer met de afstemming terwijl hij toelichting geeft op het nieuwe initiatief. Is 30 mensen in ons restaurant wel genoeg om de vaste kosten te dekken? Hoe moeten we omgaan met alle regels? Kortom hoe kunnen we roeien met de riemen die we aangeleverd krijgen. “Het hield mij al weken bezig en na wat brainstormen met ons reclame bureau, kwamen wij op het idee van een drive in. Niet nieuw natuurlijk maar wel in de combinatie Theater Beverwijk wat een onderdeel is van Vuurlinie Events. De kindertheater voorstellingen bij Vuurlinie Events liepen voor de corona crisis uitermate succesvol. Koning Kumba (eigen idee), Het grote Sinterklaas feest, Peppa Pig maar bovenal de voorstellingen van PAW Patrol trokken volle zalen. Door dit gegeven te combineren met een drive in (Take Away) van onze gasterij kunnen we een fantastische beleving bieden en ook nog eens meer dan 30 gasten bedienen. We gaan dus een weekend knallen en dan zien we wel of we er een vervolg aan geven of niet”.

Belangstellenden hoeven niet te reserveren, volg de borden en rij de Drive in in. Vervolgens kun je jouw bestelling plaatsen waarbij wij voor de kleintjes een speciaal Koning Kumba menu hebben samengesteld. Er is tussen 16.00 uur en 20.00 uur een fotograaf aanwezig zodat de ouders in hun auto kunnen blijven. Elke avond zullen we de foto’s uploaden op een speciaal daarvoor gemaakte website zodat iedereen zijn eigen foto kan downloaden. Geheel gratis”.
Overigens hebben we op 2e pinksterdag (1 juni) voor onze gasten die komen eten in onze Gasterij (let op wel even reserveren) ook een verrassing, want ook zij krijgen een Meet en Greet met Marshall en Chase. Iedereen kan en mag dus op de foto met de PAW Patrol helden.

Met de komst van deze tijdelijke Drive in Take Away voegen Vuurlinie Events en Gasterij Vuurland wederom iets unieks toe aan de horeca beleving in Beverwijk
De drive in is open op zaterdag 30 mei, zondag 31 mei en maandag 1 juni. Openingstijden zijn van 16.00 uur tot 20.00 uur

Meer info en het menu kan je vinden op www.gasterijvuurland.nl


Spelregels:
· Meet en greet is alleen geldig voor de gasten die gebruik maken van het menu in de drive-in (reserveren is niet nodig).
· Na het doorgeven van uw bestelling is er tijd voor de meet en greet.
· Aansluitend ontvangt u uw eten.
· Eten kan bij ons op de parkeerplaats maar het heeft de voorkeur lekker thuis te genieten.
· Indien uw kind(eren) gratis op de foto gaan met de helden van PAW Patrol en/of Koning Kumba geeft uw automatisch toestemming om de foto’s te plaatsen op de websites behorend bij Vuurlinie Events.