HEEMSKERK - Op woensdag 27 oktober van 14.00 uur tot 16.00 uur staat alles in het teken van spinnen en pompoenen. Kom jij deze middag ook naar Kinderboerderij Dierendorp, in Heemskerk?

Speurtocht spinnen

Brrr, het is er weer tijd voor en je ziet ze overal… spinnen… maar wat weet jij over deze beestjes? Tijdens de speurtocht kun je hier van alles over leren. Wie weet worden ze dan al een stuk minder griezelig!

Deze middag mag je een pompoen beschilderen in de stal. Hoe leuk of griezelig kan je deze maken? Let op trek niet je mooiste kleren aan.

Je kunt deze middag ook pompoensoep komen maken. Heerlijk toch? Er zijn twee starttijden namelijk om 14.00 uur en 15.00 uur. Hiervoor is het wel noodzakelijk dat je je vooraf aanmeldt via www.nmebeverwijkheemskerk.nl/pompoen. Er zijn per tijdstip 15 plaatsen beschikbaar. Deze activiteit is geschikt voor kinderen van 5-11 jaar.

Alle activiteiten zijn gratis en iedereen is welkom! Bij gezondheidsklachten verzoeken wij u uw aanmelding te annuleren.

NME Heemskerk organiseert activiteiten op het gebied van natuur- en milieueducatie in Heemskerk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijkt u op www.nmebeverwijkheemskerk.nl of neemt u contact op via nme@odijmond.nl. Volg ons ook op Facebook!