BEVERWIJK - Het Sportfondsenbad Beverwijk organiseert voor de 15de keer de Zwem4daagse. Het evenement is voor zwemliefhebbers en iedereen die graag banen zwemt.

Van maandag 10 augustus t/m vrijdag 14 augustus heb je de kans om een sportieve prestatie neer te zetten in het 50-meterbad. Voor kinderen en senioren is de minimale afstand 250 meter per dag, de overige zwemmers moeten minimaal 500 meter per dag zwemmen. Na 4 dagen banenzwemmen, ligt er een welverdiende medaille klaar, maar 5 dagen zwemmen is ook mogelijk.

Om deel te kunnen nemen is minimaal een A diploma verplicht. Inschrijven kan via www.zwem4daagse.nl of bij de receptie van het Sportfondsenbad Beverwijk. De prijs is € 13,35 voor 5 dagen zwemmen inclusief een prachtige medaille. Dus kom lekker zwemmen met de hele familie, vaders, moeders, opa’s, oma’s met (klein)kinderen, vriendjes en vriendinnen en daag elkaar uit, tijdens de Zomer Zwem4daagse. Schrijf snel in. Vanwege de Corona maatregelen schrijf je in voor een tijdsblok. Dan kom je de hele week op deze tijd je banen zwemmen.

We maken er in ieder geval weer een spetterend familie zwemfeest van. Kijk voor meer informatie op onze website op app. www.sportfondsenbadbeverwijk.nl