BEVERWIJK - De avondvierdaagse van Beverwijk gaat komend jaar weer als vanouds van start. De laatste avondvierdaagse in traditionele vorm is gehouden in 2019 en na 2 succesvolle home editions nu gewoon weer terug.

Vanuit Speeltuin Kindervreugd (Huiderlaan) gaan we weer 4 avonden krijgen met veel wandelplezier, gezelligheid en mooie momenten afgesloten door een geweldige muziekroute op de laatste avond en natuurlijk een prachtige medaille uitreiking. De deelnemers van jong tot oud krijgen iedere avond routes gepresenteerd van 3, 5 of 10 km, zodat iedereen mee kan doen!

Inschrijven kan op donderdag 2 juni en vrijdag 3 juni van 19:00 uur tot 20:00 uur in het gebouw van Speeltuin Kindervreugd aan de Huiderlaan in Beverwijk. Natuurlijk kunt u zich op dinsdag 7 juni ook nog vlak voor de start inschrijven van 17:00 uur tot 18:00 uur.

De avond4daagse van Beverwijk is dit jaar van 7 t/m 10 juni voor alle afstanden (3,5 en 10 km) om 18.00 uur. Op de laatste avond vrijdag 10 juni start de 10 km ook om 18:00 uur, maar de 3 en 5 km starten dan om 18.30 uur.


De muziekroute zal tussen 19.30 en 19.45 uur vertrekken vanaf het Kerkplein bij de Wijkertoren

Om dit evenement tot een groot succes te brengen zijn wij op zoek naar vrijwilligers, die als verkeersregelaar mee willen werken aan het garanderen van veilige oversteekplaatsen voor de kinderen, ouders en andere deelnemers van de avondvierdaagse Heemskerk. Via een digitale instructie en hulp tijdens de avondvierdaagse leiden wij u op tot verkeersregelaar. Na het behalen van de instructie is deze een jaar geldig en kunt u door de verschillende gemeenten in Noord-Holland ook voor andere evenementen worden aangesteld. Via ons mailadres avond4daagsebeverwijkheemskerk@gmail.com kunt u zich hiervoor aanmelden. Wij hopen, dat we u binnenkort in ons hechte team op kunnen nemen.