BEVERWIJK - Het bijzondere boek van Bas over zijn landschapsfotografie genaamd “Verstilling” heeft als subtitel de tot de verbeelding sprekende zin Met je gezicht in het licht. Bas zegt hierover:


"Toen ik in 2002 mijn eerste landschapsfoto’s maakte, was mijn motivatie niet alleen het buiten zijn en het genieten van de natuur. Het was ook een uitlaatklep. Je zult het vast herkennen. Een ontsnapping uit de dagelijkse hectiek. Weg van mijn drukke en ‘snelle’ baan in het bedrijfsleven. Landschapsfotografie gaf mij een manier om tot rust te komen, de accu op te laden. En, zoals ze zo mooi zeggen, ‘het hoofd leeg te maken’."

Het verhaal achter de foto

De afgelopen maanden heeft u veel kunnen leren bij ISOO tijdens de college lessen die Bas Meelker bij ons heeft verzorgd. Camera-instellingen, minimalistische landschapsfotografie, filters, macro, beeldbewerking, het is allemaal voorbij gekomen. Uitleg van de techniek en prachtige foto’s op het scherm maar wat is nu het verhaal achter die bijzondere foto’s? Dat wil Bas u deze avond graag vertellen.

Maandag 3 april bij het Centrum voor Fotografie ISOO

Aanvang is 19.30 deur open vanaf 19.00 uur.

Kaarten à 10 euro zijn vooraf te reserveren via workshops@isoo.nu.

Locatie: Centrum voor Fotografie ISOO, Stationsplein 46, Beverwijk.

Er is plaats voor maximaal 50 bezoekers, vol is echt vol.

Zelf ook iets leuks organiseren bij ISOO? Word vrijwilliger!