BEVERWIJK - De clubavonden van de Filmclub IJmond zijn weer begonnen en de vereniging zoekt nieuwe leden. De club heeft voor de 2e helft van 2018 weer een mooi programma samengesteld, voor elk wat wils. Kom eens kijken en bewonder de mooie korte films.

Er zijn hele interessante en leerzame avonden gepland. Avonden om actief mee te doen met clubaktiviteiten of rustig genieten en de stof in je opnemen. Op de komende clubavond 23 oktober bent u van harte welkom.

Het gaat niet alleen om leuker en beter te filmen maar ook de montagemogelijkheden zijn belangrijk. Immers monteren kun je leren, zeker op de club. Het komt allemaal aan de orde op één van deze avonden.

U mag 2 avonden gratis deelnemen aan het programma en is op uw kennismaking-avond uw kopje koffie of thee voor de rekening van de vereniging. Eens in de 2 weken hebben ze een clubavond.

De aanvang is 20.00 uur, de zaal is open om 19.30 uur. Ons clublokaal is in de Prinsenhof (de Floriszaal). Voor meer informatie kunt u terecht bij Gerben Sinjewel tel.nr: 0251-215577 of email: gerben.sinjewel@outlook.com. Of ga naar de site: www.filmclubijmond.nl