BEVERWIJK - Ze zijn in het dagelijks leven misschien niet altijd even zichtbaar, maar Beverwijk telt toch maar mooi ruim honderd kunstzinnige- en culturele organisaties. Eens in de twee jaar wordt de sluier getrokken van al deze organisaties die het leven zo leuk en aangenaam maken.

Op 17 september 2023 is het weer zover. Dan vindt op het Kerkplein de elfde editie plaats van de manifestatie Beverwijk Uit de Kunst (BUK), die plaats biedt aan iedereen die deze stad een warm kloppend cultureel hart toedraagt.

De organisatie van BUK zorgt op die zondag in september voor een zinnenprikkelend decor en roept professionals, amateurs, verenigingen, welzijnsorganisaties, individuen en groepen, op om mee te doen. Op de pleinen en in de gebouwen rond de Grote Kerk zijn meerdere podia waarop non-stop voorstellingen, optredens, performances en demonstraties te zien zijn. Het Kennemer Theater, de Grote Kerk en Café Camille stellen allemaal hun podia en ruimtes ter beschikking.
De inschrijving is begonnen.

Organisaties en verenigingen, profs en amateurs, die zich willen presenteren tijdens Beverwijk Uit de Kunst kunnen zich aanmelden bij info@beverwijkuitdekunst.nl.