BEVERWIJK - Komt een vrouw bij de dokter is na het succes van het boek van Kluun en de film nu ook omgetoverd tot toneelstuk. De hoofdrollen zijn in handen van Maartje van de Wetering, Xander de Vledder, Teunie de Brouwer en Marie Louise Stheins.

Komt een vrouw bij de dokter is een aangrijpende voorstelling over liefde, overspel, spijt en de naderende dood. Stijn lijkt zijn leven op de rails te hebben totdat zijn vriendin Carmen op een dag een knobbeltje in haar borst opmerkt: borstkanker. Terwijl ze in het ziekenhuis wordt behandeld, vindt Stijn afleiding in het nachtleven en in een affaire. Hoe ga je om met zo'n vreselijke diagnose? En kun je een affaire goedpraten als je daarmee jezelf staande kunt houden?

Het verhaal is totaal dramatisch maar ook vol liefde en humor. Door de snelle montage en goed gekozen teksten vliegt het publiek in hoge snelheid door het verhaal en zal zich geen moment afvragen of het einde in zicht is.

Kaarten vanaf € 23,50 op donderdag 30 maart om 20.15 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.