BEVERWIJK - Landschappen fotograferen houdt niet op na zonsondergang; ook in het donker kun je op pad gaan om mooie foto’s te maken. In deze basisworkshop leer je je camera in het donker te gebruiken. Waar moet je op letten, en wat is er mogelijk binnen de grenzen van jouw camera?

Het plan is een landschap met sterrenhemel, maar het blijft natuurlijk afwachten of het weer mee zal werken. Daarnaast is er in de omgeving veel last van lichtvervuiling wat de uitdaging nog veel groter maakt. Het begint tijdens het blauwe uurtje in de dorpskern van Velsen-Zuid en als het duister invalt wordt er verhuisd naar park Velserbeek.

Expositie in ISOO
ISOO organiseert vanaf oktober 2019 tot aan de zomervakantie van 2020 minimaal 5 workshops. Natuurlijk zijn de workshops er om iets te leren, maar ook gezelligheid staat voorop. Daarom wil ISOO de workshops nog iets extra’s meegeven; zo wordt de mogelijkheid geboden om uw allermooiste foto die u tijdens de workshop heeft gemaakt te laten zien bij fotografiecentrum ISOO tijdens een dag-expositie waar alle deelnemers van de workshops hun mooiste foto tonen. Onder het genot van een hapje en een frisdrankje kunnen deze foto’s worden bewonderd en na afloop krijgt u uw foto ( A4 formaat ) meteen mee naar huis.

De kosten voor deze unieke workshop (inclusief dag-expositie en afdruk foto) zijn €69 p.p. Reserveren kan via workshops@isoo.nu. Er is plaats voor maximaal 15 deelnemers; de workshop is bijna vol, dus wees er snel bij!