BEVERWIJK - Eindelijk kan er weer een echte Baakbelevenis georganiseerd worden en wel op woensdagmiddag 30 juni 2021. De middag is van 14.00 uur-16.00 uur, kom jij ook?

Rondom Kinderboerderij De Baak

Deze middag wordt er een parcours uitgezet op en rondom Kinderboerderij de Baak. Trek je oude kleding aan want bij survival blijf je misschien niet helemaal schoon. Deelname is gratis!

Activiteiten

Er zijn diverse activiteiten. Je kunt tijgeren, leren knopen, over een spanband lopen, een activiteit met water volgen. Durf jij ook een rups te eten? Het belooft een spannende middag te worden! Deelname is gratis.

Veiligheid

De kinderboerderij is weer geopend, echter op het terrein mogen slechts 30 personen aanwezig zijn van 13 jaar en ouder. Wij vragen u dan ook om de aanwijzingen van het personeel ter plaatse op te volgen om ieders veiligheid te waarborgen. Startpunt is het hek bij de ingang van Kinderboerderij De Baak aan de Westerhoutweg te Beverwijk.

NME Beverwijk

NME Beverwijk organiseert activiteiten op het gebied van natuur- en milieueducatie in Beverwijk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijkt u op www.nmebeverwijkheemskerk.nl of neemt u contact op via nme@odijmond.nl. Volg ons ook op Facebook!