BEVERWIJK - Op woensdagmiddag 24 februari organiseert Natuur- en Milieueducatie Beverwijk een activiteit die gaat over het weer. De middag is van 14.00 uur tot 16.00 uur, kom jij ook?

Rondom Kinderboerderij De Baak
Deze middag kun jij rondom de kinderboerderij een leuke route volgen waarbij alles gaat over het weer. Koud? Warm? Regen? Zon? Onze mensen vertellen je graag allerlei leuke feitjes en je krijgt nog iets mee waardoor je thuis zelf aan de slag kunt! Er zijn 40 pakketjes beschikbaar. Op = op. Het belooft een leuke en leerzame middag te worden, kom jij ook? Deelname is gratis! Meld je wel aan via www.nmebeverwijkheemskerk.nl/weer.

Coronamaatregelen
Gezien de coronamaatregelen zijn de educatieruimte en de toiletten gesloten, de route zal dan ook buiten plaatsvinden. Ouders wordt verzocht om zelf aan de 1,5 meter afstand te denken. Tevens vragen wij ouders de aanwijzingen van het personeel ter plaatse op te volgen om ieders veiligheid te waarborgen. Check vooraf www.nmebeverwijkheemskerk.nl/themamiddagen en let op aanvullende informatie op onze facebookpagina.

Denk om regenkleding wanneer het herfstachtig weer is. Startpunt is het hek bij de ingang van Kinderboerderij De Baak aan de Westerhoutweg te Beverwijk.

NME Beverwijk
NME Beverwijk organiseert activiteiten op het gebied van natuur- en milieueducatie in Beverwijk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijkt u op www.nmebeverwijkheemskerk.nl of neemt u contact op via nme@odijmond.nl. Volg ons ook op Facebook!