BEVERWIJK - Voor de voorstelling Rust en Vreugd is Bos Theaterproducties op zoek naar amateurs (m/v/x) met spelervaring:

  • Ben jij tussen de 30 en 60 jaar?

  • Heb jij spelervaring (bij een amateur- of semiprofessioneel gezelschap)?*

  • Ben je in februari en maart 2024 overdag beschikbaar voor een aantal repetities (in Amsterdam) en van maart t/m juni 2024 in de namiddag / avond beschikbaar om in maximaal 10 tot 15 voorstellingen in de tournee mee te spelen?

  • Lijkt je het leuk om een bewoner op het volkstuincomplex Rust en Vreugd te spelen?

Reageer dan op deze oproep!

Je kunt tot en met 31 augustus reageren op deze oproep door een mail met CV (waarop je kort je spelervaring toelicht) én foto toe te sturen naar rustenvreugd@bostheaterproducties.nl t.a.v. Janiek Bouman. Na 31 augustus maken we bekend wie er uitgenodigd wordt voor een auditie / workshop.

* Ervaring met zang is niet noodzakelijk

Over Rust en Vreugd:

Na de succesvolle dagboeken van Hendrik Groen, verruilt de auteur het verzorgingshuis voor een volkstuin en kruipt in de huid van de 68-jarige Emma Quaadvliegh.

Emma – een glansrol voor Doris Baaten - besluit vlak na de dood van haar man een tuinhuisje te betrekken bij volkstuinvereniging ‘Rust en Vreugd’. Dat ze geen groene vingers heeft maakt niet uit, want een gezellige bonte groep medebewoners schiet direct te hulp. Helaas geven niet alle bewoners haar een warm welkom. En daarom besluit ze samen met haar nieuwe vrienden vol bravoure in actie te komen!

De schrijver van Hendrik Groen weet wederom op komische wijze onze maatschappij onder een vergrootglas te leggen. Met veel humor en vilein. Rust en Vreugd is een ontroerende, herkenbare en vooral tenenkrommend grappige muzikale voorstelling. Voor iedereen die het leven vol wil aangrijpen!

Met Doris Baaten, Joep Onderdelinden, Wil van der Meer, Sanne Franssen, Linda Wagenmakers, Scott Reniers en Mats Hoogland.