BEVERWIJK - Na 25 jaar voor het eerst solo. Annick won prijzen voor haar rol in musicals als Doe maar! en Bridges of Madison County en op het toneel won ze de Pisuisse Prijs voor De Sunshine Boys. Op tv speelde ze onder meer in Kopspijkers en tegenwoordig schittert ze in Kanniewaarzijn. In het theater heeft ze veel succes met de komedie Genoeg nu over jou! met Peter Tuinman en Ingeborg Elzevier, maar Annick Boer gaat nu ook solo!


‘Dat is goed gelukt’ is haar eerste solovoorstelling. "Ik heb alle conferences zelf geschreven en de vijf liedjes ook. Voor Kanniewaarzijn schrijf ik ook en ik deed altijd al veel improvisaties - dat ging altijd heel goed, ze zeiden van daar moet je wat mee doen'', vertelt ze. Een eigen cabaretshow zat er eigenlijk al heel lang in. "Toen ik nog studeerde aan de kleinkunstacademie zei de leraar al van zoals jij een broodje kaas bestelt, zo moet je ook op het toneel gaan staan. Je moet jezelf spelen, geen typetjes.''

Annick wisselt droogkomische conferences vol zelfspot over (de tekortkomingen van) de menselijke natuur af met prachtige, eigen kleinkunstliedjes. Over de try-outs zei het publiek: “een stem als Jasperina de jong en zo grappig als Brigitte Kaandorp” en “hilarisch en ontroerend”.

Na afloop zal menigeen kunnen concluderen: ‘Dat is goed gelukt’.

Kaarten vanaf € 17,00 voor donderdag 19 september om 20.30 uur zijn te reserveren via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.