BEVERWIJK - Hoe smaken verschillende groente- en fruitsoorten en hoe zien de zaadjes eruit? Woensdag 28 maart staat op kinderboerderij De Baak in Beverwijk alles in het teken van het groeiproces van groente en fruit. Wist je dat de bomen in Park Westerhout ook vruchten hebben?

Het programma woensdag 28 maart is divers. Kinderen krijgen veel informatie over de stadia van zaadje tot groente. Er kunnen groentesoorten geproefd worden en natuurlijk gaan de kinderen ook zelf aan de slag! Iedereen kan een eigen plantje zaaien, zien hoe popcorn ontstaat en voor iedereen staat een bakje popcorn klaar. Ook kunnen kinderen een eigen ‘meneer Gras’ knutselen en zaaien we de grond bij de ingang van de Baak in met bloemenzaad zodat er straks een prachtige bloementuin ontstaat!

Deelname aan deze Baakbelevenis is gratis. Het adres van Kinderboerderij De Baak is Westerhoutweg 18, 1942 HK Beverwijk. Het programma start om 14.00 uur en duurt tot 16.00 uur.

NME Beverwijk

NME Beverwijk organiseert activiteiten op het gebied van natuur en milieueducatie in Beverwijk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijkt u op www.nmebeverwijkheemskerk.nl of neemt u contact op via nme@odijmond.nl.