BEVERWIJK - Vrijdagochtend stond de eerste klant al om 7.00 uur verwachtingsvol voor de deur voor de feestelijke opening van de vernieuwde Aldi-vestiging in Beverwijk. Het was een gezellige drukte toen filiaalleider John Burgers samen met zijn assistenten Ilse Laan en Lilian Rensmaag onder groot applaus officieel de winkel openden door het rode lint door te knippen. Vervolgens stroomden de nieuwsgierige klanten naar binnen, die direct verrast werden door de geur van versgebakken broodjes.

Klanten waren zichtbaar blij met de nieuwe indeling van de winkel. Het team werd veelvuldig gefeliciteerd. “Fantastische winkel!” werd door vele klanten gezegd.

De hele dag bleef het een drukte van belang. De nieuwe opzet van de winkel sprak de klanten bijzonder goed aan. Vooral de brede paden, de indeling van de winkel en de vele versproducten vielen goed in de smaak.

“Wat een geweldige openingsdag! Het is ontzettend leuk om vele blije klanten te zien en positieve reacties te horen. Daar doe je het tenslotte voor”, aldus de trotse filiaalleider John Burgers.

De Foodtruck die voor de deur stond werd door de klanten drukbezocht. Daar konden heerlijke, vers klaargemaakte hapjes van Aldi-producten geproefd worden. In de week na de opening zijn er nog diverse proeverijen in de winkel.

Nadruk op verse producten
In dit vernieuwde filiaal ligt de nadruk op de presentatie van de vele verse producten zoals groente, fruit, brood, vlees en vis. De ‘best geteste’ producten -de Trots van Aldi- geven aan dat naast de voordeligste prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat bij Aldi.

A-merken
Aldi heeft naast huismerken ook steeds meer bekende merkartikelen in het standaardassortiment. Merken als Heineken, Blue Band, Calvé, Unox, Coca-Cola, Lays en Lipton Ice tea zijn standaard te koop.

Fairtrade en biologisch
Duurzaamheid is belangrijk voor Aldi. Steeds meer duurzaam geproduceerde producten zijn in het assortiment opgenomen. Voor de klanten die geen of minder vlees eten is er de nodige keuze uit vegetarische producten. Op dit moment zijn er meer dan 60 biologische producten verkrijgbaar en ook het aantal Fairtrade-producten groeit.

Naast een duurzaam assortiment ook wordt nagestreefd om de filialen zo duurzaam mogelijk in te richten. Alle binnen- en buitenverlichting is LED. Papier en folie worden 100% gerecycled. 2

De verbouwde winkel aan het Frank Sinatraplein 42 beschikt over zo’n 60 parkeerplaatsen. De openingstijden zijn op maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 20.00 uur, op zaterdag van 8.00 tot 18.00 uur en op zondag van 12.00 tot 18.00 uur.