BEVERWIJK - Dat is de vraag die zondag 26 mei beantwoord zal gaan worden door het team van trainer Arvid Smit. R.K.V.V. DEM heeft de unieke kans om al in het debuutjaar in de Hoofdklasse kampioen te worden en door te stomen naar de derde divisie.

DEM speelt zondag om 14:00 uur op het sportpark Adrichem in Beverwijk tegen Achilles 1894 uit Assen. Met 29 wedstrijden en 57 punten staat DEM bovenaan de competitie en heeft het in eigen hand tegen de nummer 15. DEM wordt op de voet gevolgd door de concurrentie, te weten Hoogeveen en SDO, die beide met een punt minder op de ranglijst ook een gooi doen naar het kampioenschap. DEM had vorige week al een grote kans tegen directe concurrent Hoogeveen, maar de Wijkers wisten niet te winnen in Drenthe. Met het gelijkspel van afgelopen zondag is het nu de laatste kans om het in eigen huis af te maken.

Het kampioenschap zal voor dit jonge team een unieke prestatie en een prachtige afsluiting van een succesvol seizoen zijn. Het beloofd een groot feest te worden als DEM het kampioenschap binnen haalt.