BEVERWIJK - Nadat de kanaalplaten van het dak met veel zorgvuldigheid door Cees de Wit en zijn mannen zijn neergelegd, het metselwerk van het buitenblad door A. Heijne & Zn is afgerond, de W- installatie door Sanigas in basis is aangelegd, de benodigde stroomvoorzieningen door Visser Elektrotechniek en de dakisolatie en dakbedekking vakkundig door Patina Dakdenkers zijn aangebracht, kunnen we stellen dat de nieuwbouw geheel volgens planning wind- en waterdicht is! Voor de kleedkamers kan gestart worden met de binnenwerkzaamheden.


Voor de buitenzijde is begonnen aan een nieuwe fase en een minstens zo belangrijke mijlpaal: de nieuwe tribune. Waar de werkzaamheden voor de kleedkamers veelal in eigen beheer en door veel vrijwilligers kunnen worden uitgevoerd, wordt de tribune als een kant en klaar bouwpakket geleverd en gemonteerd door ER sportprojecten. Binnen circa 3 weken moet ook de tribune gereed zijn. Bijna klaar voor de start van het nieuwe voetbalseizoen!

Via de DEM website ( rkvvdem.nl) en de Facebookpagina van DEM (facebook.com/rkvvdembeverwijk) kunnen de vorderingen worden gevolgd.