BEVERWIJK - Op 1 augustus jongstleden zijn de nieuwe kleedkamers en tribune van voetbalvereniging R.K.V.V. DEM uit Beverwijk officieel in gebruik genomen. In maart was al de eerste steen gelegd door erevoorzitter Luc Tros en Nivaio Kalaitzis, op dat moment het jongste lid van DEM.


Het nieuwe kleedkamergebouw met de nieuwe tribune is een kroon op het bijna 100-jarige bestaan van DEM en doet recht aan de plaats die DEM inmiddels inneemt in het amateurvoetbal. Een visitekaartje aan de leden, sponsors, vrienden en gastverenigingen waar DEM enorm trots op is.

Nadat DEM-voorzitter Mark van de Ven een kort woordje hield over de noodzaak en het proces tot realisatie van de nieuwe tribune en kleedkamers, nodigde hij locoburgemeester en wethouder Economie, Ruimtelijke Ordening, Wonen en Projecten en Sport van de Gemeente Beverwijk, de heer Serge Ferraro uit om de officiële opening te verrichten. De heer Ferraro nodigde op zijn beurt vervolgens onze trouwe supporter Theo van der Horst uit om samen met hem het lint door te knippen om de nieuwe tribune en kleedkamers officieel te openen.

De selectie van DEM speelde vervolgens een oefenwedstrijd tegen Telstar. De uitslag daarvan was een verdienstelijke 1-1.