BEVERWIJK - RKVV DEM is onder de nieuwe trainer Mark de Vries de competitie begonnen met een nederlaag tegen Unitas. De ploeg uit Gorinchem zegevierde in Beverwijk met 2-3.

Dat was misschien wel iets teveel eer voor de gasten aangezien een gelijkspel de verhoudingen beter weergaf, maar De Vries en zijn ploeg moesten ook erkennen dat zijn ploeg de treffers te makkelijk weggaf. Men begon nochtans goed toen de van ODIN '59 overgekomen Thom de Vries de score opende. Binnen de minuut zorgde Unitas-spits Robert Mutzers echter voor de gelijkmaker en even later was het Elmer de Vries die teveel ruimte kreeg en de 1-2 liet aantekenen. Op slag van rust trok DEM via Nigel Daniels echter de stand weer gelijk.

DEM geloofde nog in de winstkansen, maar gaf na een uur spelen opnieuw teveel ruimte aan de sterke Muzers die bij de eerste paal vrij kon inkoppen. Met een offensief probeerde DEM nog een punt uit het vuur te slepen, maar dit bleek de Beverwijkers niet gegund.