BEVERWIJK - Na de intentieverklaring in december hebben Mark van de Ven, namens derde divisionist DEM en trainer Kiri Kalaitzis hun handtekening gezet onder een nieuw contract voor het seizoen 2021-2022.


Ondanks het feit dat de voetbalcompetitie op dit moment vanwege de coronapandemie stil ligt, is voetbalvereniging DEM uit Beverwijk erg tevreden over de samenwerking gedurende het afgelopen jaar. Dit leidde al tot een intentieverklaring dat afgelopen jaar in december werd uitgesproken. Afgelopen donderdag 21 januari werd deze intentie bekrachtigd met de handtekeningen van voorzitter Mark van de Ven en trainer Kiri Kalaitzis.

Trainer Kalaitzis over zijn motivatie tot verlenging: "de vereniging past bij mij als trainer/coach, de resultaten zijn goed geweest, ik heb het enorm naar mijn zin met de mensen binnen DEM en dat maakt dat ik nog niet klaar ben. Zeker ook gezien het feit dat we twee keer zijn onderbroken door corona!"

John Brand (Hoofd Technische Commissie - Zondag, Zaterdag en JO19 selectie) voegt daar aan toe: "Kiri past enorm goed bij DEM en we hebben veel vertrouwen in het continueren van onze samenwerking in het komende seizoen."