BEVERWIJK - RKVV DEM heeft zich iets vaster in de middenmoot genesteld na een klinkende zege op Gemert. De ploeg van trainer/coach Mark de Vries won op eigen veld met 3-0.


Op die zege viel niets af te dingen want de Beverwijkers waren van quitte af aan de betere ploeg al hield het stug verdedigende Gemert in de eerste helft stand. Via Twan Verswijveren, Nigel Daniëls en Timo Wolters kreeg de thuisploeg wel de mogelijkheden, maar ontbrak de precisie en het geluk.

De beloning voor het goede spel volgde na rust alsnog. Nauwelijks vijf minuten op gang wist Brooklyn van Doorneveld op aangeven van Thom de Vries de score te openen en nog voor het uur om was werd DEM verder in het zadel geholpen door een eigen doelpunt van Gemert. De gasten moesten nu komen en wisten ook voor wat gevaar te zorgen, doch Swen Verswijveren hield zijn doel schoon en vervolgens was het Wolters, die na een steekbal van De Vries, het duel in het slot gooide.

DEM, dat nu op een keurige achtste plaats staat, mag komende zondag op bezoek bij het laaggeklasseerde Baronie in Breda.