BEVERWIJK - RKVV DEM heeft de midweekse zege op Quick een uitstekend vervolg gegeven door OSS '20 te kloppen. De ploeg van trainer Mark de Vries won in eigen huis met 3-1 van de Brabanders.

De thuiosploeg kwam al na twaalf minuten op achterstand door een doelpunt van De Groot, maar een kwartier later wist de toh al op dreef zijnde Nigel Daniels voor de gelijkmaker te zorgen.

Na de rust besliste de thuisploeg het duel in vijf minuten tijd. onder aanvoering van de sterk spelende Ogur Kaya won men de slag op het middenveld. Dit kwam tot uitdrukking in de score. Opnieuw Daniels was alert bij een rebound en even later bracht Timo Wolters de stand op 3-1.. Ondanks aandringen van de gasten kwam die score nadien niet meer in gevaar.