BREDA - DEM heeft de uitwedstrijd bij Baronie in Breda met 4-1 verloren. Een rode kaart voor Twan Verswijveren, na een uur spelen, nekte de Beverwijkse derde-divisionist.

In een rommelige eerste helft kwamen de gasten op slag van rust gelukkig op voorsprong toen een vrije trap van Thom de Vries door keeper Van Butselaar in eigen doel werd gewerkt.

DEM kon de voorsprong niet lang vasthouden want de tweede helft was net op gang toen De Graauw een vrije trap achter keeper Aragones Gomez schoot. Kort hierna maakte Twan Verswijveren hands en kon met rood vertrekken. Met tien tegen elf bleek DEM niet bestand tegen de druk van Baronie dat via twee treffers van Mejres en een doelpunt van Mohammad uit naar 4-1.

DEM sluit komende zaterdag het voetbaljaar 2022 af met een uitwedstrijd bij Unitas.