BEVERWIJK - Geen twijfels bij de hoofdtrainer van DEM over het verlengen van zijn contract bij de derde divisionist uit Beverwijk. "Ik ben tevreden hoe het gaat en iedereen bij de club is ook tevreden. Volgend seizoen kunnen we de speelwijze verder gaan verfijnen."


Voetbalvereniging R.K.V.V. DEM uit Beverwijk en Kiri Kalaitzis hebben overeenstemming bereikt over de verlenging van het contract met de duur van een seizoen. Derde divisionist DEM is blij dat Kiri ook gedurende het seizoen 2020-2021 de hoofdtrainer zal zijn. John Brand, verantwoordelijk voor technische zaken binnen DEM: "Kiri doet het erg goed, de speelwijze wordt beter en ook de resultaten zijn goed. Hoewel het niet eenvoudig is om na twee maanden dienstverband al het gesprek aan te moeten gaan met de trainer, was er bij ons geen twijfel over contractverlenging. We hebben alle vertrouwen in Kiri om ervoor te zorgen dat we handhaven in de Derde Divisie en dat we ook volgend seizoen aantrekkelijk voetbal kunnen laten zien. Ook de spelersgroep is tevreden over de manier van werken van Kalaitzis en de samenwerking met de ploeg is optimaal."

Kalaitzis, die halverwege dit seizoen de plaats overnam van de naar de KNVB vertrokken trainer Arvid Smit, had alle vertrouwen in de verlenging van zijn contract: "ik ben erg tevreden hoe het gaat en ook iedereen om me heen is erg tevreden, dus ik had veel vertrouwen." Over het volgende seizoen zegt hij: "de speelwijze gaan we verder verfijnen. We hebben voor nu een aantal grote wijzigingen doorgevoerd, daar kunnen we volgend seizoen verder op bouwen. Nu spelen we nog 12 finales om ervoor te zorgen dat we ons handhaven."