BEVERWIJK - Bij RKVV DEM zijn er dit weekend diverse teams najaarskampioen geworden in hun competitie.

DEM MO13-1
De meiden van Britt Luntz en Maud Sanberg timmeren behoorlijk aan de weg. Dit team wist de najaarscompetitie ongeslagen af te sluiten. Elf wedstrijden, 33 punten. Knap hoor! Ook het doelsaldo is indrukwekkend: 80 voor, 4 tegen. Een terecht kampioenteam dus! Promoveren naar de eerste klasse en daar gaan deze talentvolle meiden het waarschijnlijk ook erg goed doen!

DEM JO15-3
Het team van JO15-3 moest nog even op de officiële uitslag wachten in verband met een mogelijk inhaalwedstrijd. Uiteindelijk kwam het nieuws dat JO15-3 kampioen is geworden en terecht promoveert van de 4e naar de 2e klasse! Een mooie prestatie van dit team onder leiding van Corné Schijvenaars en John Treffers: alles gewonnen in de competitie, 74 doelpunten voor en 5 tegen en nog actief in de beker. We gaan de jongens volgen!

DEM JO16-1
De talenten van JO16-1, getraind door Dylan van Gool, hebben alle wedstrijden gewonnen! 33 punten uit 11 wedstrijden. 78 (achtenzeventig!) doelpunten voor. Wat een prestatie! Goed dat deze jongens dus promoveren van de tweede naar de eerste klasse. Veel succes daar jongens!

DEM JO17-2
Met 26 punten in 10 wedstrijden en een punt meer dan de directe concurrent SVA, is JO17-2 de winterkampioen. Goed gedaan jongens! Proficiat. De jongens van trainer Timo Wolters gaan zich opmaken voor de strijd in de in de eerste klasse 01.